Portfolio

Aktuella projekt

Desktopers.net

Grunddesign skapad av Stoffe och modifierad av Oggeh. XHTML- och CSS-kodning av mig, kommande PHP- och SQL-kodning plus databashantering (MySQL) kommer skötas av mig och Vigg Crawford. Just nu i betastadium, betaversion 4.

Skapade hemsidor

TD-Webdesign.se

Min absolut största skapelse för eget bruk. TD-Webdesign tillhandahåller en del artiklar om bl.a. CSS, XHTML och Photoshop, och där finner du även en portfolio med bilder skapade i Photoshop samt de flesta av mina fotografier.

Great Test Case

Test case för olika PHP-script och -snippets, helt fria för vem som helst att använda, modifiera och distribuera. Hela sidan är släppt under GPL (General Public License), så det är fritt fram för vem som helst att göra vad som helst med sidan.

SwedenMetal Light

Design, kodning (XHTML, CSS, PHP) och databashantering (MySQL). Ett metalzine med recensioner, artiklar och intervjuer av allt inom metalvärlden. Jag är även skribent för denna tidning.

I Am Dead

Denna sida, komplett med design och kodning (XHTML, CSS, PHP) av mig, skall vidareutvecklas av en högskola i Norrland, där de ska skapa en telefonväxel och talar in ett meddelande (som hör till ”profilen” på sidan). Meddelandet sparas i en databas och kan avlyssnas online. Detta kommer att ta ganska lång tid, men om du vill se själva designen och grunden av I Am Dead, klicka på länken ovanför.
Pris: 1500 kr

Inspiration #3 Mar -06

Detta är nummer 3 i följden av TD-Webdesigns webbtidning Inspiration. Jag står för design, kodning, redigering och sammansättning av artiklar samt typografi. Jag har även skrivit ett par artiklar till tidningen även denna gång.

Inspiration #2 Nov -05

Detta är nummer 2 i följden av TD-Webdesigns webbtidning Inspiration. Jag står för design, kodning, redigering och sammansättning av artiklar samt typografi. Jag har även skrivit ett par artiklar själv.

Sicness.eu

Sicness.eu är min personliga portfoliosida, där lite av varje händer då och då. Jag har använt mig av moo.fx på startsidan, och testar även lite olika nya saker på sidan. Sicness har ”rebootats” under CSS Spring Reboot 2006, som var den 1 maj tidigare i år. Då bytte även sidan namn (och TLD-domän) från Sicness.info till Sicness.eu.

PokerMagazyn.pl

PokerMagazyn är ett polskt pokermagasin, det fanns en tydlig och stor efterfrågan på hemsidor rörande poker – på polska. Jag fick även i detta projekt stå för design, kodning, och databasupplägg. Sidan är uppbyggd på en Textpattern-grund.
Pris: 2000 kr

NowFootball.com

NowFootball.com är en polsk fotbollsagentur som gör affärer mellan polska fotbollslag som vill sälja spelare, och köpare som vill köpa de polska fotbollsspelarna. Jag fick stå för design, kodning och databasupplägg för att visa CV’n för de olika spelarna, och till alla sidor. Även en administration skapades för ägarna av sidan.
Pris: 1500kr

Wet-Vest Uppland

Denna sida, wetvest.se, gjorde jag åt föreningen med samma namn, år 2004. Wet-Vest Uppland är en rehabiliteringsförening som finns till för människor med konstanta smärtor, exempelvis whiplashskador. Nu har tydligen en ny version av wetvest.se kommit ut, och det är alltså inte jag som gjort den.
Pris: 2000 kr

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: