Var är hjärnan? Här är våldet.

Posted on 19 Okt, 2006. Filed under: Privat |

Nu är det alltså ganska mycket som pågår i mitt liv. Fullt upp med bl.a. skola, webbutveckling, privatliv och mycket annat. Något värt att notera är att jag inte har tillgång till internet hemifrån, då vi för tillfället byter internetleverantör. Vi ska uppgradera från 0.5mb/s till 8mb/s, och det är en klar bättring enligt mig. Men, det negativa är då förstås att vårat gamla abonnemang har löpt ut, och det nya kommer inte förrän om 2-4 veckor. Känns tungt, speciellt när man har en nystartad blogg och allt.

Som tur är hann jag precis klart med Pokermagazyn.pl innan avbrottet. Anledningen till att jag gjort Pokermagazyn igen är för att den gamla sidan blev utsatt för antingen en DoS-attack, eller så var det bara någon typ av intrång. Den blev alltså helt förstörd. Så då fick jag i uppdrag av Jens L, ägaren av sidan, att göra om den. Så nu är den uppbyggd i Textpattern.

Förra helgen var däremot guld värd, den behövdes verkligen i tillvaron kan jag lova. I fredags var det bowling med några av de närmsta vännerna – Peter, Sanna, Sofia, Petter och Linda – och det var förbaskat kul! Tack för en underbar kväll, det måste vi göra om.

Lördagen var det utgång som gällde. In till stan vid åtta ungefär, med Marcus och Peter med mig. Vi gick ner till bryggan, där vi satt någon timme eller så och delade på min 70’s Renat Brännvin. Sen bar det av till den lokala krogen Avec:, väl inne delade vi på en kanna Kamikaze. Därefter gick vi en sväng, för att senare komma tillbaka till Avec: igen. Då ser jag Johan komma traskandes, och resten av hans sällskap – Fredrik, Jennifer, Eva, Gozzi och några till som jag inte minns. Vi slog oss ner och medan tiden sprang iväg delade vi på ett par kannor öl. Det diskuterades bl.a. musik – främst döds- och thrash metal och vilket band som var bäst av Muse och Depeche Mode. Inbitet Muse-fan som man är så kan man bara gissa vilken sida jag tog i försvar.

Därefter bar det hem till Johan, där låg vi och snackade i ett antal timmar innan man till slut slocknade. Dagen efter bjöds det på ost- och skinkpaj till frukost, och Fear & Loathing In Las Vegas som underhållning. Sen blev det bussen hem för min del.

Grymt trevlig helg med andra ord.

Annonser

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: